Najladniejszy Avatar ??
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
No ba... FFX.czyżby final?? nie kojarzę która część...
AFAIK, w chwili obecnej pochłoneła go całkowicie praca i nie ma czasu na i-netową działalność. Nawet jego www jest RIP od jakiegoś czasu, a szkoda bo mam z nią dobre wspomnienia. Tak czy owak pozdrowię go od Was za jakiś czas - i tak się wybieram na zakupy więc z pewnością zahaczę o komputerowy.MoRf postanowił wziaść dożywotni urlop w kwestii PSePSXe, czy jeszcze planuje zagościć na łamach serwisu, bądź forum?
Ja tam do niego nic nie mam - spoko, choć ostro zakrecony gość. Zapewne on jednak powie dużo na mój temat i nie będą to raczej rzeczy miłe . A może się mylęJeżeli chodzi o Friqlca to nigdy ale to przenigdy nie będe się na nim wzorował
2BII!2B
Ale avatarek nie jest mojej roboty tylko wybrany z galerii nie mam takiej możliwości żeby sameu zrobić
BTW. czy na avku Bzy Resa to jest godzilla
Mój ulubiony bohater tej części to RED XIII, zaraz po nim jest Vincent Valentine.Heh, nie dosc ze moja ulubiona gra to jeszcze jeden z ulubionych bohaterow !!
w_m co to znaczyAFAIK
BTW. czy na avku Bzy Resa to jest godzilla
Tylko czarne glany są naprawdę funny, bo mroczna załoga nosi je na nogach. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Dzieki Romek Tez uwazam ze Kodamy (duszki drzewne) sa najlepszymi postaciami w tym Anime
I tez masz calkowita racje ze kazdy ava jest fajny i na swoj sposob kazdy jest najlepszy (ale Reda XIII i tak najfajniejszy )
I tez masz calkowita racje ze kazdy ava jest fajny i na swoj sposob kazdy jest najlepszy (ale Reda XIII i tak najfajniejszy )
U mnie na drugim miejscu jest....Sephiroth Vincenta jakos tak srednio polubilem...Red XIII pisze: Mój ulubiony bohater tej części to RED XIII, zaraz po nim jest Vincent Valentine.