|
|
| Autor |
Wiadomość |
winter_mute
TROLOŻERCA

|
Wysłany: Czw Cze 03, 2010 10:48 pm Temat postu:
B-day meeting v2010.01 |
|
|
Doprawdy dziwne uczucie zobaczyć swój wpis na głównej po tak długim czasie, niemniej biorąc pod uwagę, że parę (a w zasadzie para) osób o to prosiła, a każdy kolejny dzień zbliża nas do sierpnia, warto zaznaczyć, że we wspomnianym wyżej miesiącu po raz kolejny (konkretnie trzeci) organizujemy spotkanie z okazji urodzin serwisu. Tym samym, chciałbym rozwiać wszelkie pogłoski o naszej śmierci, a niedowiarkom i wszelkim osobom wykazującym ku temu chęć, umożliwić przekonanie o tym fakcie na własne oczy. Tyle w kwestii wstępu.
Pora na konkrety. Na początku, tradycyjnie informuję, że impreza przeznaczona jest dla osób pełnoletnich, a co się pierwszych ustaleń z nią związanych tyczy, na dzień dzisiejszy nadmienię tylko to, co wyciekło już na forum - startujemy równie tradycyjnie, w ostatni piątek lipca. Zgodnie ze sprawdzonym harmonogramem, miejsca zbiórek to standardowo Katowice (ok południa), bądź Żywiec (ok. wieczoru), a podstawowe koszta logistyczne wynoszą: transport ~20zł (w jedną stronę licząc od Katowic), oraz zakwaterowanie 10zł (za dobę). Dalsze informacje będą podawane po ustaleniu, wszystkim zainteresowanym, zgodnie z zapotrzebowaniem. Samych zainteresowanych zaś, uprasza się o zgłaszanie chęci udziału w niniejszym spotkaniu za pomocą komentarza do niniejszego niusa. Dziękuję... za uwagę, szczególnie, ze powyższa wiadomość, średnio składna mi wyszła :]
|
Powrót do góry
|
|
 |
BzyRes
Administrator

|
Wysłany: Pią Cze 04, 2010 9:16 pm Temat postu:
|
|
|
|
Las rak. Haha.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
winter_mute
TROLOŻERCA

|
Wysłany: Pią Cze 04, 2010 11:07 pm Temat postu:
|
|
|
też tradycyjnie
|
Powrót do góry
|
|
 |
BzyRes
Administrator

|
Wysłany: Nie Cze 06, 2010 12:57 am Temat postu:
|
|
|
W takich sytuacjach tylko propaganda.
Alfabetycznie:
1. Adult
2. BzyRes
3. w_m
No i na zachete - nie wiem, czy wszyscy wiedza, ale kto nie pojedzie, ten fujara.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
winter_mute
TROLOŻERCA

|
Wysłany: Nie Cze 06, 2010 3:07 am Temat postu:
|
|
|
zabierz siostrę, może i mnie kogoś się uda wtedy wyciągnąć... obecnie wszystkie moje znajome boją się Adulta... bardzo słusznie zresztą
A tak bardziej serio - wysłałem już info o zjeździe poza granice naszego kraju, z początkiem lipca odezwę się do Łukasz i Grześka.
edit1: tak swoją drogą, co miałem zabrać w tym roku? kombinerki do cięcia metalu ... i ... no właśnie miało być coś jeszcze, tylko co?
edit2: Nie wiecie czy Kamil jest nadal w Polsce? [nieaktualne - siedzi w Holandii]
|
Powrót do góry
|
|
 |
Adult
Administrator

|
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 12:14 pm Temat postu:
|
|
|
To ja podziękuje za takie twoje znajome które tak łatwo wystraszyć. Nie przepadam za strachliwymi kobietami

|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
BzyRes
Administrator

|
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 9:32 pm Temat postu:
|
|
|
| Cytat: | | tak swoją drogą, co miałem zabrać w tym roku? kombinerki do cięcia metalu |
To ostatnio mielismy problemy z metalami?
PS Zarowke do lodowki.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
winter_mute
TROLOŻERCA

|
Wysłany: Nie Cze 20, 2010 12:48 pm Temat postu:
|
|
|
| Cytat: | | To ostatnio mielismy problemy z metalami? | Fajnie, że nie pamiętasz po co te nożyce :/
| Cytat: | | PS Zarowke do lodowki. | Co jakiś czas wypytuję okolicznych złomiarzy, ale to ciężki temat
EDIT: wiem co trzeba koniecznie zabrać - STOPERY!
Z innych wieści:
- święta trójca zaklepana, Adrianowi się wyklarowała sytuacja i wiadomo już że jedzie (tak piszę, bo się nie pochwalił powyżej)
- resztę osób zaczynam męczyć z początkiem lipca [też pomyślcie kogo zabrać]
- padła propozycja by się zrzucić na butelkę zielonego, co Ty na to Bzyku?
- co to było, to porzeczkowe w pociągu, bo chyba w to zainwestuje na drogę w tym roku :]
| Adult napisał: | | To ja podziękuje za takie twoje znajome które tak łatwo wystraszyć. Nie przepadam za strachliwymi kobietami | A kto powiedział, że jak wezmę ze sobą jakieś kobiety, to zrobię to z myślą o Tobie?
A swoją drogą, bierzesz swoją zabawkę na ołów, tak jak to kiedyś deklarowałeś?
|
Powrót do góry
|
|
 |
BzyRes
Administrator

|
Wysłany: Nie Cze 20, 2010 1:30 pm Temat postu:
|
|
|
Ja w ogole malo pamietam z ostatniego, takze nie bijcie. A propos zatyczek, zajme sie tym.
Co do zielonego, to obawiam sie, ze nie starczy budzetu, ale jeszcze pomysle i dam znac ze dwa tygodnie przed wyjazdem. Btw, mam ciekawa flaszke. Gruszowke 60%. Dostalem w prezencie i trzymam ja od wrzesnia zeszlego roku specjalnie na te okazje. A cudo z pociagu to Absolut Kurant.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
winter_mute
TROLOŻERCA

|
Wysłany: Nie Cze 20, 2010 5:56 pm Temat postu:
|
|
|
| Cytat: | | A cudo z pociagu to Absolut Kurant. | Ooooo, dzięki...
Z innych wieści - miałem poczekać, ale nie bardzo dałem rade wytrzymać i mam kolejne potwierdzenie... z zeszłorocznej ekipy będzie również Łukasz, oczywiście zaprosiłem też Grzegorza, ale w sprawie wizyty tego drugiego i ewentualnych dodatkowych gości z zaprzyjaźnionego serwisu temat jest na chwile obecną za świeży - innymi słowy czekam na ich decyzje. To raz.
Dwa - skoro jest już wiadome, że nie jedziemy we dwójkę, wykonałem szybki telefon do szefa wszystkich szefów i wstępnie mamy rezerwację miejsc, a szczegóły się jeszcze dogada.
Wreszcie po trzecie primo, zastanówcie się czy nie przydałby się nam samochód. Z mojej strony nie powinno być z tym problemów jednakże z góry zaznaczam że mój środek komunikacji jest dość ograniczony - pod górę wjedzie, spokojnie i w dodatku można do niego wrzucić wszystkie plecaki, bo już cisnąłem pod większe wzniesienia... na 5-tce, mając ponad 600 kg ładunku, z tym, że ma tylko 2 miejsca siedzące wliczając w to miejsce dla kierowcy.
P.S. Bzyku, co do kwestii finansowych, zostawiłem Ci małe info na gg.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Adult
Administrator

|
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 12:23 am Temat postu:
|
|
|
Zabawkę na ołów biorę ze sobą, no chyba że zapomnę. Plus jak już ci mówiłem Karol próbuje zwerbować 2 osoby. Też nie kojarzę o co chodzi z tymi nożycami.

|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
winter_mute
TROLOŻERCA

|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 12:00 am Temat postu:
|
|
|
Nie chcę zapeszać... ani być zbyt optymistyczny... bo to bardzo wstępne info, ale wychodzi na to że wypada odświeżyć swój angielski przed wyjazdem
|
Powrót do góry
|
|
 |
BzyRes
Administrator

|
Wysłany: Sob Lip 03, 2010 11:34 am Temat postu:
|
|
|
Ammoq sie narysuje? No prosze. Obiecuje odswiezyc swoj angielski po drugiej albo trzeciej flaszce zrobionej tego dnia. Haha.
Btw; kiedy wyjazd? 30 w piatek, czy 31 w sobote?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
winter_mute
TROLOŻERCA

|
Wysłany: Sob Lip 03, 2010 1:16 pm Temat postu:
|
|
|
| Cytat: | | Ammoq sie narysuje? No prosze. Obiecuje odswiezyc swoj angielski po drugiej albo trzeciej flaszce zrobionej tego dnia. Haha. | O widzisz, dobrze, że mi przypomniałeś, muszę się odezwać do E., powyższe pisałem raczej w kontekście Holandii, a nie Austrii Skoro już przy Holandii jesteśmy, to jak z nim piszesz to skrobnij info do Kamila... może jednak będzie chciał się zabrać, bo w dwójkę wiadomo, raźniej i transport tańszy wychodzi.
| Cytat: | | kiedy wyjazd? 30 w piatek, czy 31 w sobote? | No wiesz, tego się nie spodziewałem - przecie, pisze w niusie że w piątek :]
|
Powrót do góry
|
|
 |
BzyRes
Administrator

|
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 7:55 pm Temat postu:
|
|
|
Moze male podsumowanie.
O wyjazd pytalem nie bez powodu. Mysle, ze moznaby jeszcze rozwazyc sobote - mielibysmy mniejszy tlok w PKP, a osoby biorace udzial w zjezdzie nie beda musialy zwalniac sie z pracy. No, chyba ze juz wszyscy zaklepali termin.
Kto ostatecznie sie wybiera poza stala trojka? Ktos z modow / ex-modow? Eysmond? Zardon? Muzzy? W_m, jak z Ashem i Grzeskiem? Adult kogos ze soba zabiera? I czy sa jakies postepy a propos:
| Cytat: | | O widzisz, dobrze, że mi przypomniałeś, muszę się odezwać do E., powyższe pisałem raczej w kontekście Holandii, a nie Austrii :) |
|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
|
|
Strona 1 z 2 [18 Posts] |
Idź do strony: 1, 2 Następny |
|
Obecny czas to Pią Wrz 10, 2010 4:32 pm
Wszystkie czasy w strefie UTC + 3
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|