Dziki, Dziki Pcsx2
Dziki, Dziki Pcsx2
Drugi raz tego samego dnia mam okazję zaprezentować wam jak śmiga (lub też jak klatkuje ) beta Pcsx`a 2. Tym razem jest to poważny tytuł w pełni 3D !! A oto i on - Wild Wild Racing:
I po raz drugi chciałbym podziękować Adultowi za info i za ten link.
Romek
To z tego, ze czlowiek jest informowany o 3 rzeczach:
- wzrasta kompatybilnosc
- emulacja 3D jest wciaz usprawniana
- autorzy nie proznuja i praca wre, czego dowodem sa doniesienia poparte screen'ami
Co do 'plynnosci' - porzadny procek i kilka[dziesiat] usprawnien emulatora powinny przyczynic sie do ZNACZNEGO wzrostu ilosci FPS :].
- wzrasta kompatybilnosc
- emulacja 3D jest wciaz usprawniana
- autorzy nie proznuja i praca wre, czego dowodem sa doniesienia poparte screen'ami
Co do 'plynnosci' - porzadny procek i kilka[dziesiat] usprawnien emulatora powinny przyczynic sie do ZNACZNEGO wzrostu ilosci FPS :].
To czemu nie qpisz sobie pleja ?? Osobiście mam pleja, a tak czy sik wyczekuje tego emu. W emulacji chodzi o cuś więcej niż tylko granie. Tutj w rolę wchodzi sentyment, a to że się pogra to przy okazji. Zresztą każdy z nas wie, że koszty kompa na emulacje zawsze przerastają samą konsolę kosztami, a i sama emulacja nigdy nie jest idealna, jednak jest w niej to coś ...
Romek
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Osobiście zgodzę się, ale tylko w przypadku current genów (PS2, NGC, DC, X-B), bo w porównywaniu z konsolami programamy je udającee wypadają po prostu marnie.Osobiście nie uwarzam że granie na emulatorze jest przyjemnejsze niż na emulowanej maszynie.
Jednakże obok mojej ukochanej PS2 stoją także inne sprzęty m.in. PSX, N64 i choć granie na nich jest bardziej komfortowe (choć kontroler n64 daje mi się ostro we znaki) i z pwnością ma swój klimat, to IMHO lepiej / przyjemniej gra mi się na emu tych systemów.
2BII!2B