Dział poświęcony polskiemu tłumaczeniu gry Final Fantasy VII w wersji na konsolę Sony PlayStation. Strona tłumaczenia: <a href="http://ff7pl.psemu.pl">ff7pl.psemu.pl</a>
Mam problem z spolszczeniem do final fantasy 7. Pobrałem programy i spolszczenie z strony głównej i teraz czy ktoś może mi łaskawie napisać w punktach co i jak z tym zrobić lub podać link... Gram na PC na czterech płytach CD, wersja angielsko języczna.
Rzeczywiście dużo mówi. Nie wiem o co chodzi z tym emulatorem bo nic takiego przynajmniej nie wiem czy posiadam. Po prostu instaluje grę i jak ją spolszczyć.
Mam te pliki zgrać do katalogu patches ale gdzie, co i jak?
Proszę o odpowiedz
przeciez pisze na samej gorze w instrukcji pogrubiona czcionka i zmienionym kolorem - Patch pasuje wyłącznie do wersji PSX PAL-ANG
widzisz roznice miedzy PSX a PC czy nadal nie kapujesz?
To może ja Ci to wytłumaczę jeszcze prościej niż Greenmag. Patch jest do gry na Playstation a ty masz grę na PC. I nic z tym nie zrobisz, ewentualnie możesz poszukać spolszczenia do pecetowej wersji FF VII.
To niestety muszę poszukać takiej wersji w internecie i pobrać. Spolszczenie istnieje ale jeszcze nie dokończone. Dzięki za cierpliwość i wyrozumiałość.