Tekken 5 - wrażenia
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Polecam właczyć opcje "autosave" dzięki czemu konsola wyręczy Cie w zapisywaniu stanu i za kazdym razem gdy zdobedziesz / odkryjesz / kupisz coś nowego.. lub wywalczysz pare exp ew. nowy level sama zapisze Twój postęp w grze.
Żeby nie pisać off-topica... wiem że niektórzy mnie za to zlinczują... ale TK5 sucks... SC3 RULEZ
Żeby nie pisać off-topica... wiem że niektórzy mnie za to zlinczują... ale TK5 sucks... SC3 RULEZ
2BII!2B
Nie widze powodu do linczowania. Seria SC [lacznie z PSXowym Soul Edge] od zawsze stala wyzej niz seria Tekken. Obie sa znakomite ale jedna lepsza od drugiej. I nie mowie tego jedynie z tego powodu, iz jestem fanatykiem machania bronia wszelaka. Ewolucja Soul Calibur'a przycmila The King of Iron First Tournament niemal w kazdym aspekcie.winter_mute pisze:Żeby nie pisać off-topica... wiem że niektórzy mnie za to zlinczują... ale TK5 sucks... SC3 RULEZ
BTW; offtopic? A po co? Zawsze mozna zalozyc osobny temat dla tego watku. Moze znajdzie sie ktos, kto zechce bronic starszego dziecka Namco. :]
Hmmm skoro jestem już posiadaczem PS2 i T5 to dodam co nieco.
Co do tego T5 to najbardziej podoba mi się to że gra jest bardzo dynamiczna, są nowe postacie i ta bajeczna grafa (chodzi o tą mape z tymi białymi kwaitami) no i demo wymiata, fajnie to też zrobili z tym Story mode np. Brayan jak i Yoshimitsu jest dzieckiem Dr. Boskonovicha co powoduje że spotykają się.
Ogólnie nie jestem jakoś szczególnie zachwycony tym Tekkenem, może to dlatego że wyrosłem już z grania
Co do tego T5 to najbardziej podoba mi się to że gra jest bardzo dynamiczna, są nowe postacie i ta bajeczna grafa (chodzi o tą mape z tymi białymi kwaitami) no i demo wymiata, fajnie to też zrobili z tym Story mode np. Brayan jak i Yoshimitsu jest dzieckiem Dr. Boskonovicha co powoduje że spotykają się.
Ogólnie nie jestem jakoś szczególnie zachwycony tym Tekkenem, może to dlatego że wyrosłem już z grania
Wyrosnąć? Z grania?! To to jest możliwe?! nie wierze...Tomi pisze:Ogólnie nie jestem jakoś szczególnie zachwycony tym Tekkenem, może to dlatego że wyrosłem już z grania
Ja zagrałem w Tekkena 5 na turnieju (pod Multikinem ) i było świetnie. Winter ma troche racji z tymi "pęknięciami" ale jakoś trakcie rozgrywki to AŻ tak nie przeszkadza . Czekam na wersje pod PSP
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
no plansze są bardzo ładnie zrobione postacie tylko te customize lekko kuleje
i szkoda że w story mode nie można nabijać kasy aaaa i ta poryta mini gierka
devil within przeszłem ją raz bo sporą kase można dostać
edit: Autosave jest dobrym rozwiązaniem bo nie trzeba co chwile zapisywać stan gry mo kumpel moi że ma Jinpachiego ale z tego co słyszałem to nie jest grywalną postacią w tym Tekkenie tylko w Dark Resurection
i szkoda że w story mode nie można nabijać kasy aaaa i ta poryta mini gierka
devil within przeszłem ją raz bo sporą kase można dostać
edit: Autosave jest dobrym rozwiązaniem bo nie trzeba co chwile zapisywać stan gry mo kumpel moi że ma Jinpachiego ale z tego co słyszałem to nie jest grywalną postacią w tym Tekkenie tylko w Dark Resurection