|
|
| Autor |
Wiadomość |
gOndziu
Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 9:02 am Temat postu:
A niektórzy ciągle czekają... ;) |
|
|
Jak w temacie, są osoby, które mimo że nie piszą tutaj na forum nadal czekają na polska wersję xenogears.
Więc jeśli prace nadal trwają to może chociaż co jakiś czas zostałby podany 'progres' pracy. Naprawdę wystarczy pojedynczy wpis co jakiś czas, myślę, że niczego wielkiego nie 'oczekujemy'
Dzięki ;]
|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
adriankiller
Junior

|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 6:01 pm Temat postu:
|
|
|
|
zgadzam sie to chyba przecież żaden wysiłek.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
greenmag
Developer

|
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 9:23 pm Temat postu:
|
|
|
zgadzam sie
co jest browar z toba ?
na wakacjach jestes na wyspach czy co ?
|
Powrót do góry
|
|
 |
tyrantx
Junior

|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 3:27 pm Temat postu:
|
|
|
Tia ja również czekam na jakieś info
|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
adriankiller
Junior

|
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 6:57 pm Temat postu:
|
|
|
to se poczekamy bo chyba juz zapomniał o tym tłumaczeniu
|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
adriankiller
Junior

|
Wysłany: Pią Lut 13, 2009 7:03 pm Temat postu:
|
|
|
|
poł roku tu nie wchodziłem. patrze dzisiaj z ciekawości a tu dalej to samo gowno czyli nic. spoko browar z ciebie koleś. wsadź sobie w [cenzura] to tłumaczenie jak jesteś takim mrukiem że sam nie potrafisz od siebie czegoś napisac.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
Muzzy^F8
Senior

|
Wysłany: Pią Lut 13, 2009 9:50 pm Temat postu:
|
|
|
Malutki warn... za słownictwo spod budki z piwem!
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
greenmag
Developer

|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 1:23 am Temat postu:
|
|
|
| adriankiller napisał: | | poł roku tu nie wchodziłem. patrze dzisiaj z ciekawości a tu dalej to samo gowno czyli nic. spoko browar z ciebie koleś. wsadź sobie w [cenzura] to tłumaczenie jak jesteś takim mrukiem że sam nie potrafisz od siebie czegoś napisac. |
- ja tez oczekuje na jakiekolwiek info o tlumaczeniu
- jakis czas temu browar poprosil mnie abym w liscie tlumaczen zamiescil info ze tlumaczenie jest nie pozucone lecz aktywne - http://pcrh.pl/lista_tlumaczen/index.html#psx
- rowniez stracilem nadzieje iz browar skonczy to spolszczenie bo nawet nie wiem czy cokolwiek tlumaczy ...
|
Powrót do góry
|
|
 |
winter_mute
TROLOŻERCA

|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 12:20 pm Temat postu:
|
|
|
| Cytat: | | jakis czas temu browar poprosil mnie abym w liscie tlumaczen zamiescil info ze tlumaczenie jest nie pozucone lecz aktywne | A jesli mnie pamięć nie myli to widziałem gdzieś info że prace nad tłumaczeniem zostały zawieszone do odwołania.
|
Powrót do góry
|
|
 |
adriankiller
Junior

|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 10:15 pm Temat postu:
|
|
|
Browar pisałeś na "graj po polsku" że zabierasz się ostro do pracy....coś nie widać daj jakieś info dzizas
|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
art185
Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 8:23 pm Temat postu:
|
|
|
|
szkoda ze temat nie zrealizowany bo gra naprawde super pogralbym w nia PL
|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
browar
Developer

|
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 11:56 pm Temat postu:
|
|
|
Widzę, że ktoś jeszcze jest zainteresowany tym tłumaczeniem. Przepraszam, ale nie nadaję się na bożyszcza tłumów, którego spodziewałby się po mnie adriankiller.
Nadmienię tylko (a obiecuję, że to już trzeci raz i ostatni), że zabrałem się już ostatecznie do tłumaczenia. Proszę tylko o wyrozumiałość. Zrozumcie, że jestem tym razem kompletnie sam, bo zielonemu niestety nie bardzo pasuje xenogears, więc pozostałem bez testera, a pracować mogę tylko i wyłącznie w wolnym czasie, którego na szczęście ostatnio trochę mi przybyło - stąd moja decyzja.
Wiem, że trochę wody w Wiśle już upłynęło od dnia ogłoszenia prac nad xeno i do dziś pluję sobie w twarz, że w ogóle o tym poinformowałem, ale byłem wtedy pełen zapału i sił.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich, którzy tu jeszcze wpadają.
Aha, proszę nie dawajcie znowu info o tym na stronę główną. Jestem nieśmiały i znowu się speszę. Dzięki.

|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
Kazus0
Nowicjusz
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 2:06 pm Temat postu:
|
|
|
BROWAR !!! kurde człowieku , jeżeli to co mówisz jest prawdą to wciąż wierze że projekt xenogears PL wciąż żyje i będe mógł pograć w to cudo po polsku !!!!! . Trzymam za ciebie kciuki !!!
|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
browar
Developer

|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 2:31 am Temat postu:
|
|
|
Najświętsza prawda. Przez 2 tygodnie udało mi się zrobić prawie całe Nortune. (Matko ile tam było tekstu...) z wyjątkiem linii z żarciem i francuskim kelnerem w kantynie, barakami, które są całkowicie bonusową lokacją, a także tutorialem walki na Arenie (To pójdzie pod nóż ostatnie... masa powtarzającego się w co najmniej 3 lokacjach tekstu o minigierce, która polega na naciskaniu X i R1 ;]) Niedługo wsiąde do Goliata (i to wszystko po polsku (tm)). Na liczniku 32h gry.

|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
Kochatak Group
Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 4:01 am Temat postu:
|
|
|
|
Bardzo mnie cieszy Twój powrót. Przyznam, że skreśliłem ten projekt, a tu taka niespodzianka. Życzę powodzenia.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
|