Final Fantasy 7 na PC

Dyskusja na temat gier wydanych przez firmę Square-Enix (dawniejszy SquareSoft).
Cloud
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: 16 czerwca 2006, 02:48

Final Fantasy 7 na PC

Post autor: Cloud »

witam chciałbym sie was poradzić gra w final fantasy 7 jestem w corel prison w 1 cd tam musze pokonac samym barretem dyne po jego pokonaniu gadam chwile z gościem od cocobotów i potem jade na gure po gadaniu elena muwi mi o sterowaniu nimi potem zyczy powodzenia i gdy ma przejsc do wyscigu chwile jest czarny ekran a potem wybija z gry i wyskakue raport o błędach nie wiem dlaczego tak size dzieje moze przez to ze mam windowsa XP zamiast 95 karte graficzną geforce 4 MX440 procesor atlon 2.2V jezeli znacie przyczyne to prosze pomóżcie a jezeli nie wie cie czemu tak mi sie dizeje to niech ktoś wysle mi sejwa juz po wygranym wyscigu cocobotami muj e mail john17.pl@interia.pl czekam na odpowiedzi :)

edit: Ps; kiedys na starym komputerze grałem w finala i wszystko ładnie chodziło przeszłem wtedy finala z 8 razy i teraz chciałbym tez ale niestety nie wiem co robić pomóżcie
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5148
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

FF7 w wersji na komputery PC wymaga kilku patchy potrzebnych:
a) aby uruchomić grę na kartach nVidii
b) aby ominąć opisywany przez Ciebie problem

Jak podejrzewam pierwszą łatkę masz, drugą znajdziesz tutaj >
http://www.k-ff.com/Final7/Download/ff7 ... _patch.zip

A teraz kilka spraw organizacyjnych:
a) jest kilka wersji gry więc mogłeś napisać jaką posiadasz. Nie widzę informacji że chodzi o wersję PC
b) jeżeli juz piszesz o wersji PC to mógłbys zrobić to w odpowiednim dziale. Przenosze temat
c) nie zaśmiecaj forum wklepując to samo pytanie do kilku tematów. Nie jest to mile widziane na tym forum.
d) zapewniam że zadane przez Ciebie pytanie zostało zauwazone - mamy swoje życie, sowje sprawy osobiste i zawodowe, którymi musimy się zajmować, co więcej nikt nam nie płaci za rozwiązywanie problemów więc poczekaj cierpliwie na odpowiedź zamiast śmiecić gdzie popadnie
e) nie wklepuj jednego wpisu pod drugim bo przycisk Zmień do czegoś służy

To co zaprezentowałeś jest kilkukrotnym łamaniem regulaminu, przez co zostajesz nagrodzony podwójnym ostrzeżeniem, jeszcze jeden taki wybryk i się pożegnamy.
2BII!2B
selina
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: 06 marca 2015, 07:13

Post autor: selina »

ja zawsze mam pierwsze proste pytanie- masz ROMa czy orginalna gre ??
Lily lara
ODPOWIEDZ