ile kosztuje przerobienie PSX?

Jesteś maniakiem sprzętu komputerowego? A moze jesteś fanem jakiejś konsoli. Tak czy inaczej ten dział jest dla Ciebie.
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5155
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

luciu pisze:kazda gierke odpalil tylko jeden raz a potem albo nie chce czytac albo zatnie sie w polowie ladowania. prosze pomoz mi
Nie zajmuje się takimi rzeczami, co więcej nie mam z nimi styczności, ale jak już coś to w pierwszej kolejności wypróbowałbym BootReplay, nastęnie ImportPlayer Light (bo jest ponoć pozbawiony błędów z wersji pełnej) a dopiero później ImportPlayer. Zwróć tez uwagę iż ImportPlayer jest w kilku wersjach dla poszczególnych regionów. Tyle ode mnie.
2BII!2B
luciu
Junior
Junior
Posty: 19
Rejestracja: 25 kwietnia 2006, 15:04

Post autor: luciu »

troche pozno odpisuje ale te gierki dzialaja mi bez problemu tylko Croc sie zacina chociaz wypalam 4x czy 8x (nie pamietam :x ) i na dodatek na tych bialych Verbatim'kach :D
a GTA:2 dziala looz
szkoda tylko ze na PSX'a zaprzestali produkcjii GTA juz na 2 czesci a nie np na 3 bo w 3 na PSX'ie by se pyknal :D
pozdro!!!
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5155
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

luciu pisze:szkoda tylko ze na PSX'a zaprzestali produkcjii GTA juz na 2 czesci a nie np na 3 bo w 3 na PSX'ie by se pyknal
Szkoda tylko że PSX nie pociągnąłby 3czki, przynajmniej w takiej postaci w jakiej ukazała się na PS2 :P
2BII!2B
luciu
Junior
Junior
Posty: 19
Rejestracja: 25 kwietnia 2006, 15:04

Post autor: luciu »

jakby byla taka wersja GTA:3 na PSX'a to szaraczek by sie zfajczyl :lol:
bo nie ma takiego procesorka i innych podzespolow przynajmniej porownywalnych do PS2
ale pomarzyc zawsze mozna :D :P
Awatar użytkownika
szarak
User
User
Posty: 35
Rejestracja: 25 października 2005, 22:38
Kontakt:

Post autor: szarak »

luciu pisze:jakby byla taka wersja GTA:3 na PSX'a to szaraczek by sie zfajczyl :lol:
bo nie ma takiego procesorka i innych podzespolow przynajmniej porownywalnych do PS2
ale pomarzyc zawsze mozna :D :P
Gdyby miasto było by mniejszego rozmiaru (dajmy połowe mniejsze) i zrobili by parę uproszczeń to spokojnie by na PSX gra poszła, ale stało się inaczej.
W dzisiejszym czasie możemy się zastanowić że jak bedzie GTA Next- Gen na PS3 i X360 , czy nie mogliby zrobic ,uproszczenia i na Ps2 puścić, ale tak nie będzie.
Najlepsza i jedyna aktualizowana strona o PsOne www.psxdev-pl.tk sporo recenzji na szaraka i solucji a także scena, emulacja, developing i forum.Polecam zagorzalym fanom PsOne. Aktualka po dłuższym czasie znów aktywna w tym newsy o PsOne! Zapraszam
matik
Junior
Junior
Posty: 8
Rejestracja: 11 listopada 2007, 16:43

Post autor: matik »

a jak sie ma mod chipa to nie trzeba już jakieś płyte wkładać czy wyciągać??
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5155
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

a jak sie ma mod chipa to nie trzeba już jakieś płyte wkładać czy wyciągać??
Nie trzeba.
2BII!2B
ODPOWIEDZ